Utrustning

Whats In The Bag - Ludvig Åberg 2023

redaktionen
4 sep 2023
4 min läsning

Vem är Ludvig Åberg? En Stjärna på Uppgång

Ludvig Åberg är inte bara en till golfare; han är en sensation. Efter en lysande amatörkarriär och en framgångsrik tid vid Texas Tech University har han nu tagit klivet upp till PGA Tour 2023. Och tro mig, du kommer vilja hålla koll på honom.

Ludvig Åberg har just skrivit in sig i golfhistorien. Efter att ha vunnit sin första proffstävling har han nu säkrat en plats i Ryder Cup 2023. Det är inte bara en plats; det är en bekräftelse på hans talang och en möjlighet att visa upp sig på en av sportens största scener.

Beskedet kom direkt från Europas Ryder Cup-kapten Luke Donald under en presskonferens. Ludvig, som blev proffs i juni, har redan gjort ett oerhört intryck i golfvärlden. Hans seger på DP World Tour och framför allt hans triumf i Omega European Masters har inte gått obemärkt förbi.

Men, låt oss grotta oss ner i vad han har i bagen:


🏌️‍♂️ Drivern: En Kraftfull Start

Ludvig svingar en Titleist TSR2-driver med 9 grader lutning och en Aldila Rogue M-AX-skaft. Det är inte bara en driver; det är en kraftfull förlängning av Ludvigs arm. Den här klubban är som skapad för att maximera både hastighet och precision, och den gör det med bravur med Ludvig i andra änden.

Titleist TSR2 Driver
Titleist TSR2 Driver is slimmed down and ramped up. For players who make contact across the entire surface of the face, it combines our most significant CG shift with a new Multi-Plateau Variable Face Thickness design to boost speed across the face. All w

🌳 Fairwayklubban: Enkelhet Möter Effektivitet

Hans 3-wood är också en Titleist TSR2, men med 15 grader lutning och en Mitsubishi Tensei AV Blue 75 TX-skaft. Den här klubban är inte bara snygg; den är ett verktyg för att lansera bollen med enastående konsistens.

Titleist TSR2 Fairway
Go low to get more. Titleist TSR2 Fairways feature our lowest CG ever for speed and launch without creating excessive backspin. A new Open Hosel Construction contributes to a powerful new sound and feel that make TSR2 an instant favorite for many players.

Järnklubbor: En Tillförlitlig Uppsättning

Ludvig har en mix av Titleist T-MB 718 (2-järn) och Titleist T-100 (4-9 järn) i sin väska. Dessa klubbor är som gamla vänner för honom—tillförlitliga och alltid redo att leverera.

Titleist T100 (2021)
Designed for the golfer seeking maximum feel, control and precision, this club is aimed at the elite to low handicap. This is the most played iron on tours around the world and the reasons are many. The new sole has a variable bounce throughout the set to

🎯 Wedges: Precision i Varje Slag

När det kommer till wedges, satsar Ludvig på Titleist Vokey SM9 i 50, 54 och 60 grader, alla med KBS Tour 130 X-skaft. Dessa wedges är inte bara verktyg; de är konstverk som skulpterar banan efter Ludvigs vilja.

Titleist Vokey Design SM9 Tour Chrome Wedge
Every Vokey wedge is a demonstration of two distinct realities: the precision of engineering and the artistry of craft. The materials and structure of SM9 wedges represent our most technologically advanced design, tuned for lower flight and higher spin. B

⚖️ Puttern: Det Avgörande Valet

Hans putter är en Odyssey Works Versa #1, och den är den enda klubban i väskan som inte är från Titleist. Men låt dig inte luras; den här puttern har varit en del av Ludvigs framgångssaga.

Ludvig Åberg Whats In the Bag - Putter

🏐 Bollen: Kontroll och Kraft

Ludvig spelar med den senaste versionen av Titleist Pro V1x. Det är inte bara en golfboll; det är en förlängning av Ludvigs skicklighet, som ger honom den kontroll och kraft han behöver för att dominera.

Titleist Pro V1x - Vit - 2023
Pro V1x är det optimala valet av premiumprestanda för spelare som vill ha maximal längd, som prioriterar en högre bollflykt och vill kunna få stopp på bollen. Pro V1x är mest frekvent rekommenderad till spelare som har något lägre bollflykt och lägre s

👟 Skorna: Lättvikt och Grepp

Slutligen, Ludvig har skrivit på för adidas och bär deras ZG23-modell. Dessa skor är inte bara snygga; de är som en andra hud som ger perfekt grepp och komfort.

Ludvig Åberg Whats In The Bag - Skor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna och arbetsuppdateringarna direkt till din inkorg.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Toppen! Kolla nu din inkorg och klicka på länken för att bekräfta din prenumeration.