Tävlingar & turneringar

Se Ludvig Åberg i Ryder Cup idag!

redaktionen
30 sep 2023
1 min läsning

Det är en spännande dag för alla golfentusiaster! Idag, den 30 september 2023, har du en unik möjlighet att bevittna den svenska golfstjärnan Ludvig Åberg i action under Ryder Cup. Och det bästa av allt? Du behöver inte ens ha ett Viaplay-abonnemang för att se det!

Ryder Cup, en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen, har valt att sända just Ludvig Åbergs match live och gratis för alla att se. Detta är ett tydligt tecken på Åbergs växande popularitet och hans betydelse för golfvärlden.

Ludvig Åberg i Ryder Cup - Klicka här för att se matchen live! (Youtube)

Varför är detta så stort?

För den som inte är insatt i golfvärlden kan det vara svårt att förstå magnituden av denna händelse. Ryder Cup är inte bara en turnering; det är en kamp mellan de bästa golfarna från Europa och USA. Att bli utvald att representera sitt lag i Ryder Cup är en enorm ära, och att dessutom få sin match sänd live för alla att se är ännu större.

Ludvig Åberg har på kort tid etablerat sig som en av de mest lovande unga golfarna i världen. Hans teknik, precision och passion för spelet har gjort honom till en favorit bland både fans och experter.

Missa inte resten av Ryder Cup!

Även om Ludvig Åbergs match sänds gratis, finns det fortfarande många fler spännande matcher att se under Ryder Cup. För att få tillgång till alla matcher kan du skaffa ett abonnemang på Viaplay. Där kan du följa hela turneringen live och se alla de stora stunderna, de dramatiska vändningarna och de oförglömliga höjdpunkterna.

Slutsats

Oavsett om du är en inbiten golfnörd eller bara nyfiken på sporten, missa inte chansen att se Ludvig Åberg i Ryder Cup idag. Klicka på länken ovan och njut av en av de största händelserna i golfvärlden. Och kom ihåg, detta är bara början på Ludvig Åbergs framstående karriär. Framtiden ser ljus ut för denna svenska golfstjärna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna och arbetsuppdateringarna direkt till din inkorg.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Toppen! Kolla nu din inkorg och klicka på länken för att bekräfta din prenumeration.